Ik wil een kwalitatieve, optimale nachtrust

Online Slaap coaching in 6 weken

Het is tijd om opnieuw de beste versie van jezelf te worden!

Niets is zo vervelend als slecht slapen. Iedereen heeft wel eens last van een woelig nachtje waarin je meerdere keren wakker wordt, of waarbij het uren duurt voordat je in slaap valt. De dag nadien gaat vaak gepaard met een futloos gevoel, veel gapen en moeite met concentreren.
Maar wat als die slapeloosheidsklachten langdurig blijven aanhouden waardoor ze een aanslag vormen op je fysieke en mentale welzijn? En wat als je ‘alles al geprobeerd hebt’ en je de slaap maar niet kan vatten?

Dan is het hoog tijd voor Start to Sleep! Onze slaap-applicatie biedt een oplossing voor zowel lichte als zware slapeloosheidsklachten. Deelnemers die consequent onze tips en slaapschema’s opvolgen merken een opvallende verbetering na onze online slaapcoaching. Ook wanneer ze slaapmedicatie nemen en deze geleidelijk aan afbouwen!

In 6 weken tijd jezelf beter leren slapen

Ben jij iemand die graag het heft in eigen handen neemt? Iemand die zelf actief aan de slag wil gaan om z’n slaapproblemen op te lossen? Dan is ons Basis-traject iets voor jou. Tijdens dit traject ontvang je dagelijks handige slaaptips, technieken en oefeningen van onze slaapexpert.

Wij vragen je om dagelijks je slaapdagboek in te vullen en je bevindingen te delen. Op basis van jouw slaapdagboek berekenen we jouw slaapefficiëntie én werkt je slaappsycholoog wekelijkse slaapschema’s uit. De geadviseerde slaapschema’s zullen je helpen om stap voor stap beter te slapen.

Verloop van het traject

Stap 1

Registratie & toegang

Stap 2

Slaapdagboek & Tips

Stap 3

Slaapschema’s & slaapefficiëntie

Stap 4

Afloop & opvolging

Maak kennis met de
Start to Sleep app

• opnieuw leren slapen zonder slaap medicatie

• 6 weken slaaptherapie met begeleiding op afstand

• elke week een nieuw persoonlijk schema

• dagelijkse monitoring, tips en slaaptechnieken

Slapen als een roosje zonder slaapmedicatie? Ja hoor, dat kan met Start to Sleep!

Jouw online  slaappsycholoog helpt je stap voor stap