Publiekssymposium Licht – Donker – Slaap, Beurs van Berlage in Amsterdam

Toine Schoutens

Op 11 december organiseert Stichting Onderzoek Licht & Gezondheid SOLG het symposium Licht – Donker – Slaap.

Deel dit bericht via

LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Facebook
Twitter

Op 11 december in het ENESCO International Year of Light 2015, organiseert Stichting Onderzoek Licht & Gezondheid SOLG in samenwerking met de Hersenstichting, Amsterdam Light Festival en Topsport Community, het publiekssymposium Licht – Donker – Slaap. Het unieke evenement vindt plaats in de nostalgische Beurs van Berlage in Amsterdam.

Het programma is breed en boeiend voor een groot publiek met bijdragen van onder andere Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband, prof.dr. Eus van Someren en dr. Marijke Gordijn. Het wetenschappelijke programma wordt afgewisseld met muziek en amusement en duurt van 10:00u tot 17:00u. Na afloop kunnen bezoekers tegen een gereduceerd tarief (niet bij de entree inbegrepen) een boottocht maken over de verlichte Amsterdamse grachten in het kader van het Amsterdam Light Festival.

Tijdens het symposium is er een informatiemarkt waar bedrijven en organisaties producten en diensten presenteren. Ook zijn er belangenorganisaties aanwezig die actief zijn op het gebied van licht, slaap en sport. Kaarten kosten slechts EUR 30,- (zonder lunch) en EUR 45,- (met lunch) en kunnen worden gekocht door op onderstaande link te klikken. Daar tref je tevens het uitgebreide programma aan.

Tickets kopen: eventbrite.nl