Bedrijven en organisaties

Gezondheid van werknemers staat steeds vaker voorop. Daglichttoetreding in gebouwen en goede verlichting dragen daar aanzienlijk aan bij. Medewerkers zitten te vaak in gebouwen waar te weinig of geen daglicht binnenkomt. Kunstverlichting vult dit aan om goed te kunnen zien. Dit heeft echter weinig invloed op ons bioritme. Een tekort aan daglicht kan concentratieproblemen geven, een verminderde alertheid, een verstoord slaap/waakritme en verhoging van de kans op het optreden van winter blues. De mate waarin licht hierop invloed heeft, is afhankelijk van de verlichtingssterkte, tijdsduur van verlichting, timing van de blootstelling en de spectrale verdeling.

Biologisch activerend licht:

  • Heeft een positieve invloed op alertheid, concentratie, prestatie en stemming
  • Reduceert vermoeidheid en jetlag
  • Verbetert het slaap/waakritme
  • Vermindert sombere/neerslachtige gevoelens (winter blues)

FluxPlus heeft meer dan 25 jaar ervaring het toepassen van dynamische daglichtvoorzieningen. De kennis en ervaring van onze lichtexperts staan garant voor professionele lichtoplossingen, advies en begeleiding.

Interesse?

Een quick-scan voor uw bedrijf? Klik op onderstaande knop om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor informatie en advies via het contactformulier.

Contact formulier
Image