Ik wil ondersteuning en begeleiding

Advies en begeleiding op het gebied van voeding, rust, slaap en herstel

Tijdens sportevenementen biedt FluxPlus ondersteuning en begeleiding aan deelnemers in zowel het voortraject en de nazorg, als tijdens wedstrijden en competities. FluxPlus heeft de kennis in huis om deelnemers voor te bereiden om zodoende (extreme) sportprestaties mogelijk te maken. Daarnaast kunnen wij met live data-analyse deelnemers monitoren en adviseren wij op het gebied van voeding, rust, slaap en beweging na de prestatie.

Voortraject

Tijdens de voorbereiding op een (extreme) prestatie zijn een aantal zaken van belang. Denk hierbij aan een trainingsschema op maat, een voedingsplan en advies mentale ondersteuning. Naast de actieve training en voeding is rust ook erg belangrijk. FluxPlus heeft de expertise om training en voeding optimaal te benutten door bijvoorbeeld het slaap-waak ritme te stabiliseren of juist het piekperformance moment te verschuiven naar het moment van de wedstrijd. Kortom, FluxPlus is expert in doelgerichte advisering om de volledige voorbereiding tot een succes te maken.

Monitoring

Door middel van nieuwe technieken kan FluxPlus tijdens (sport)evenementen de deelnemers nauwkeurig monitoren op onder andere hartslag, hartslagzone, percentage van de individueel bepaalde maximaal hartslag en kerntemperatuur. Dat zijn belangrijke indicatoren om per deelnemer op het juiste moment bij te sturen tijdens de inspanning. Naast digitale monitoring is observatie van de deelnemer of topsporter door ervaren deskundigen erg belangrijk. Wij hebben de kennis en ervaring om door observatie van lichamelijke kenmerken, gezichtsuitdrukking, gestiek en psychomotore functies een nauwkeurige inschatting te maken van de fysieke en mentale status van een deelnemer of atleet.

Nazorg

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk advies of in teamverband, neem dan vrijblijvend contact op via 013 6316313 of info@fluxplus.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden.